Permanenten

is het aanbrengen van krullen in het haar. Permanenten van haar is een oude techniek die al heel lang geleden werd gebruikt.

Maar permanenten van haar is nog steeds populair. Je kunt permanenten gebruiken die meer volume geven aan dun haar, je kunt permanenten om losse sexy krullen aan te brengen, maar je kun door permanenten ook spiraalkrullen aanbrengen. Permanenten werkt het best op haar dat niet is gekleurd of ge-highlight.

Op erg droog haar is het gebruik van permanenten ook af te raden. Hoe dikker je haar hoe beter het permanenten zal pakken.

Een permanenten behandeling kan 1 tot 3 uur duren. Permanenten blijven 2 tot 6 maanden in het haar zitten. Voorbeelden van celebrities die wel eens permanent dragen, zijn Michelle Pfeiffer en actrice Anna Lynne McCord . Als je interesse hebt in permanenten, kom dan bij ons langs zodat wij je kunnen adviseren en kijken of permanenten geschikt is voor je haar. Vertel ons dan welke haarbehandelingen je in het verleden hebt gedaan zodat we je beter kunnen adviseren.

permanenten1.jpg

Ons Adres

Kinkerstraat 2 - 1053DT Amsterdam

020-7856281 Mobiel 06-17627729

info@futurecoupes.nl

www.futurecoupens.nl

Ons bedrijf

Openings- Tijden

  • Ma - Vrij :
    11.00 uur - 19.00 uur
  • Zaterdag :
    11.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag :
    Gesloten
© 2006 - 2019 Future Coupes All Rights Reserved. Ontwikkeld door ER Marketing