Interlock hairextensions

Dit is een hairextensions techniek die de traditionele hairweave technieken vervangt.

Deze haarverlenging techniek kan gebruikt worden voor (alle haartypen) glad haar, krullende haar, haar met slag en kroes gerelaxt haar. Deze techniek is zeer geschikt voor haarverlenging en om het haar meer volume te geven.

Uw haar wordt niet beschadigd en is gemakkelijk om te wassen, kammen en fönhen. En als u het haar niet meer wilt, dan is het ook gemakkelijk te verwijderen. Bij het inzetten van haar met deze techniek, wordt geen lijm gebruikt en worden ook geen vlechten gemaakt. Het ingezette haar blijft 6 tot 8 weken zitten. Bovendien kan het haar ook bijgewerkt worden.

Het voordeel van de interlock hairextensions ten opzichte van de traditionele wave met vlechttechniek is dat met deze(interlock) techniek, uw eigen haar vrij blijft. Er vormen zich geen bulten op uw hoofd en uw kapsel ziet eruit als een natuurecht kapsel. Bovendien voelt u niet dat u haar heeft ingezet.

De uitgroei van uw eigen haar kunt u gewoon verven terwijl u interlock hairextensions heeft.

Future Coupes Hair studio is gespecialiseerd in deze hairextensions techniek. Kom naar onze kapsalon te Amsterdam of neem telefonisch of per email contact op voor een vrijblijvend advies van onze kappers. Het haar dat wij gebruiken voor deze behandeling is 100% natuurecht haar. Neem gerust contact met ons op voor advies.

lang-haar-2.jpg

Ons Adres

Kinkerstraat 2 - 1053DT Amsterdam

020-7856281 Mobiel 06-17627729

info@futurecoupes.nl

www.futurecoupens.nl

Ons bedrijf

Openings- Tijden

  • Ma - Vrij :
    11.00 uur - 19.00 uur
  • Zaterdag :
    11.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag :
    Gesloten
© 2006 - 2019 Future Coupes All Rights Reserved. Ontwikkeld door ER Marketing