Haar verven

Bij Future Coupes Hairstudio kun je je haren in verschillende kleuren laten verven. Onze ervaren kappers zijn op de hoogte van de nieuwste haarkleur technieken.

Goed overleg voordat met het haarverven wordt begonnen is belangrijk. Laat ons fotos zien van de kleur die je wilt. Dit maakt het gemakkelijker om misverstanden te voorkomen.

Afhankelijke van je originele haarkleur kan het beste worden bepaald welke haarkleur  goed bij je zal aanslaan. Overleg met onze kappers over de kleur die je wilt hebben en of die kleur ook goed zal lukken op je haar.

Bepaalde haarkleuren hoeven niet meteen goed te pakken op je haar waardoor een tweede haarkleur beurt nodig wordt of een derde ofmeer. Dit zal meer tijd kosten en meer werk vergen van onze  kappers. Hou er rekening mee dat hoe groter de verandering in haarkleur die je aan wilt brengen, hoe groter ook de kans dat het niet precies de kleur wordt die je aanvankelijk wilde hebben.

Als je niet goed weet welke haarkleur je wilt hebben, laat ons dan ook fotos zien van de kleuren die je niet wilt om te voorkomen dat wij een keuze voor jou gaan maken die je juist niet wilt.

De dag voordat je je haar bij ons komt kleuren, kan het handig zijn een haarmasker op je haar aan te brengen en het er lekker lang in te laten zitten. Hierdoor is je haar echt goed gehydrateerd voordat de kleurbehandeling wordt uitgevoerd.

Na het verven van je haar kan je haar meer volume krijgen doordat tijdens het verfproces de haar follikels worden geopend.

 

 

Heb je  rood zwart of donkerbruin haar en wilt je naar een blonde kleur gaan, dan moet je er rekening mee houden dat dat niet meteen na 1 keer of na 2 keren gaat lukken. bij het blondeer proces van zwart haar wordt je haar eerst koper en of roodkleurig. 

Als je haar bruin bruin is en je wilt  bond verven dan wordt het eerst orange. Dat kost vele keren blonderen en ten koste van de kwaliteit van je haar. En kost ons meer tijd, meer werk en daardoor ook meer geld. En je loopt het risico dat je niet het gewenste resultaat krijgt. Daarom adviseren wij om het eerst stap voor stap te doen. Dat houdt in dat je zeker een paar keer moet blonderen om uiteindelijk de gewenste licht kleur te kijken. In de tussentijd moet je je haar wel met rust laten inhoudende nu bijvoorbeeld behandeld en dan 6 weken later bij ons de volgende kleurstap behandeling.

 

Na het verven van je haar moet je je haar verzorgen met kleurbehoudende shampoo en conditioner. Bij Future Coupes Hairstudio kun je Amazon series Tucuma kleurbehoudende shampoo en conditioner kopen.

Felle zon kan je haarkleur doen vervagen. Je kunt je geverfd tegen vervaging beschermen met Tucuma kleurbehoudende shampoo en Tucuma kleurbehoudende conditioner van het merk Amazon series.

Ook met gebruik van een hoed, sjaal of paraplu kun je het haar beschermen tegen UV straling van de zon.

kapper_kaatsheuvel_knippen_zonder_afspraak_balayage_grijs-haar_folies_highlights_kleuren_verven_lang-haar_-balayage-blond_balayage-grijs_balayage-prijs_balayage-kapper_1.jpg

Ons Adres

Kinkerstraat 2 - 1053DT Amsterdam

020-7856281 Mobiel 06-17627729

info@futurecoupes.nl

www.futurecoupens.nl

Ons bedrijf

Openings- Tijden

  • Ma - Vrij :
    11.00 uur - 19.00 uur
  • Zaterdag :
    11.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag :
    Gesloten
© 2006 - 2019 Future Coupes All Rights Reserved. Ontwikkeld door ER Marketing