Haar highlights

Haar highlights is het verven van plukjes van je haar.

Hierdoor krijg je meer style in je haar. Na het aanbrengen van highlights moet je je haar onderhouden met voedende shampoo en conditioner voor geverfd haar. Met haar highlights wordt ook vaak bedoeld dat je lichte plukjes tussen het donkere haar laat aanbrengen. Met highlights kun je verrassende effecten in je kapsel laten aanbrengen zonder je volledige kapsel een andere kleur te geven. We onderscheiden de volgende soorten haar highlights: Ombré hair color,  schaduw haar highlight.

Haar highlights is een mooie kleurvariatie voor brunettes die je tegenwoordig veel ziet in het haar van celebraties op het rode tapijt.

Zie bijvoorbeeld foto’s van de haar highlights van Cameron Diaz en fotomodel Vanessa Hudgens. Dip-dye haarkleur bestaat al een tijd maar is nog steeds heel populair. Dit is een haar highlight techniek waarbij niet een volledige haarpluk, maar de haaruiteinden van de haarplukken worden gehighlight. Haar highlights worden bijvoorbeeld gedragen door Heidi Klum, Elle Macpherson en Christina Aguilera. Bruin-blond is de perfecte combinatie van blonde en bruine plukjes die in 2007 populair werd toen super model Gisele Bundchen het begon te dragen. Deze vorm van haar highlights is nog steeds populair.

Neem gerust contact met ons op voor advies.

highlights.jpg

Ons Adres

Kinkerstraat 2 - 1053DT Amsterdam

020-7856281 Mobiel 06-17627729

info@futurecoupes.nl

www.futurecoupens.nl

Ons bedrijf

Openings- Tijden

  • Ma - Vrij :
    11.00 uur - 19.00 uur
  • Zaterdag :
    11.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag :
    Gesloten
© 2006 - 2019 Future Coupes All Rights Reserved. Ontwikkeld door ER Marketing