Professioneel advies in haarverzorging

Terwijl hairextensions je veel diversiteit bieden en tegelijkertijd je eigen haar beschermen, mag je, je eigen haar niet verwaarlozen. Verzorging van je eigen haar, terwijl er keratine hairextensions of interlock hairextensions inzitten, zorgt ervoor dat na verwijderen van de hairextensions je eigen nieuw gegroeide haar er gezond en weelderig uitziet.

Daarom moet je bij het dragen van haarverlenging:

Shampoo en conditioner gebruiken

Ja, je moet nog steeds regelmatig wassen met shampoo. Zorg ervoor dat de shampoo tot aan de hoofdhuid doordringt. De shampoo moet volledig zowel in je eigen haar als in de hairextensions worden ingemasseerd. De shampoo moet na inmasseren goed uit het haar worden gespoeld. Probeer de hairextensions tijdens het wassen zo recht mogelijk te laten hangen om klitten te verkomen. Bij heel lang haar is het verstandig om voor het wassen een losse vlecht te maken.

Verwaarloos de haarverlening niet

Tijdens het verzorgen van je eigen haar, moet je de hairextensions ook verzorgen. Omdat het op een gegeven moment verwijderd zal worden wil nog niet zeggen dat je het moet verwaarlozen. Naast wassen moet toegevoegd haar, geborsteld worden om klitten te voorkomen. Het is verstandig om hairextensions tijdens het slapen niet los te laten. Maak voor het slapen gaan een vlecht, staart of steek het haar licht op.
Keratine hairextensions kunt je twee tot zes maanden dragen.
Interlock hairextensions kunt je 6 weken tot 3 maanden dragen.
Hairweave kunt u 6 weken tot 3 maanden dragen.
Haarnetting kunt u 6 weken tot 3 maanden dragen.
Je haar groeit normaal gesproken 1 tot anderhalve cm per maand.
Tegen het eind van de aanbevolen draagtijd, zal je eigen haar ervoor zorgen dat de haarverlening losser gaat zitten. Volg ons advies op over hoe lang je de hairextensions kunt dragen. Als je de hairextensions langer draagt, zullen ze er oud en slordig uit gaan zien.  

 Verzorging na keratine behandeling

De keratine behandeling is de laatste jaren zeer populair geworden. Het maakt kroes, pluizig onhandelbaar haar,  zacht en glanzend voor een periode tot 3 maanden. Maar na deze behandeling is het van belang dat je je aan de verzorgingsvoorschriften houdt om je haar zacht glad en glanzend te houden. Zorg ervoor dat je haar tot 3 dagen na de behandeling niet nat wordt. Dus in deze 3 dagen mag het haar niet gewassen worden, mag er niet gezwommen worden en mag het haar niet nat worden door de regen. Dit is omdat de keratine proteïne de eerste 3 dagen vaak nog niet volledig in het haar is getrokken. Laat je haar de eerste paar dagen na de behandeling recht hangen. De keratine kan op bepaalde plaatsen nog niet volledig zijn ingetrokken waardoor een paardenstraat of klip de structuur kunnen beschadigen. Ook als je je haar op wilt steken wacht hiermee dan tot 3 dagen na de behandeling. Gebruik dan een zachte haarband, maar niet te lang. Gebruik altijd en alleen de door ons meegeleverde sulfaat vrije shampoo. Alleen dan kunnen wij je garanderen dat de keratine tot 3 maanden in je haar zal blijven.Slaap bij voorkeur op een kussen met zijden kussensloop erom heen. Traditionele katoenen kussenslopen kunnen wrijving in het haar veroorzaken, waardoor het haar in de war raakt en de keratine minder lang in het haar blijft zitten. Zijde zorgt voor minder wrijving waardoor de keratine langer in het haar blijft zitten.

Na 3 maanden moet de keratine behandeling herhaalt worden.  Anders keert je haar weer terug in de oude structuur, omdat de keratine dan uit het haar zal zijn verdwenen. Daarom bieden wij een keratine jaarkaart aan met 4 behandelingen zodat je het hele jaar door mooi glad glanzend en gevoed haar kunt hebben voor een goede prijs. Met de jaar kaart krijg je namelijk 30% korting op 4 keratine behandelingen.

Haarverzorging na verven

 Na het verven van je haar moet je je haar verzorgen met Tucuma kleurbehoudende shampoo en conditioner van Amazon series. Bij Future Coupes Hairstudio kun je Amazon series Tucuma kleurbehoudende shampoo en conditioner kopen.

Felle zon kan je haarkleur doen vervagen. Je kunt je geverfd tegen vervaging beschermen met Tucuma kleurbehoudende shampoo en Tucuma kleurbehoudende conditioner of Tucuma kleurherstellende behandeling.

Ook met gebruik van een hoed, sjaal of paraplu kun je het haar beschermen tegen UV straling van de zon. Pas op met chloor water in het zwembad. Door chloorwater kan je gekleurde haar vervagen. Gebruik vooral geen anti roos shampoo nadat je haar geverfd is. Anti roos shampoo kan er ook voor zorgen dat je geverfde haar vervaagd.

 
 

 

natuurlijke-haarverzorging.jpg

Ons Adres

Kinkerstraat 2 - 1053DT Amsterdam

020-7856281 Mobiel 06-17627729

info@futurecoupes.nl

www.futurecoupens.nl

Ons bedrijf

Openings- Tijden

  • Ma - Vrij :
    11.00 uur - 19.00 uur
  • Zaterdag :
    11.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag :
    Gesloten
© 2006 - 2019 Future Coupes All Rights Reserved. Ontwikkeld door ER Marketing